GLK CONSULTING

GLK Consulting

Slide
GLK CONSULTING
UW SUCCES, ONZE TOEWIJDING.
Slide
GLK CONSULTING
UW SUCCES, ONZE TOEWIJDING.
Accountants - en belastingadviesbureau

GLK Consulting is een accountants- en belastingadviesbureau dat in 2008 werd opgericht door de heer Gake Lucien Komi, accountant en belastingconsulent.

GLK Consulting biedt zijn diensten aan nationale, internationale, multinationale bedrijven en verenigingen die advies zoeken op het gebied van boekhouding, financieel, administratief beheer, belastingen, sociale of juridische wetten, enz…

GLK Consulting beschikt over een internationaal netwerk van experts op het gebied van internationale belastingen, internationaal recht, financieel management, auditing en evaluatie van wetenschappelijke of ontwikkelingsprojecten.

GLK Consulting – Internationale expertise, gepersonaliseerde oplossingen

ONZE DIENSTEN
Projectaudit en - evaluatie
Managementboekhouding
Vennootschapsrecht
Vennootschapsbelasting
Persoonlijke belasting
Sociale wetten
Planning - en projectmanagement
Implementatie van een compliance - en ethiekprogramma
Juridische missies
Vertegenwoordiging
B.T.W
GLK CONSULTING TV
ONZE AANPAK

GLK Consulting biedt een alomvattende aanpak en kwalitatief hoogstaand advies op het gebied van boekhouding, financieel, administratief, fiscaal beheer, sociaal en juridisch recht. Via ons internationale netwerk zijn onze gespecialiseerde experts beschikbaar om te voldoen aan de uiteenlopende behoeften van onze cliënten op het gebied van internationale belastingen, internationaal recht, financieel management, auditing en projectevaluatie. Onze toewijding komt tot uiting in het aanbieden van gepersonaliseerde oplossingen, gericht op het ondersteunen van onze klanten op weg naar succes in een complexe en voortdurend evoluerende omgeving.

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN
Contact Form RDV nl
ZE VERTROUWEN ONS